290 advocaten, 137 kantoren Spoed als het moet
290 advocaten, 137 kantoren Niet goed geld terug

Onze garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed uitgevoerde reparatie. Dus het verhelpen van de gemelde storing. Als hier geen sprake van is, dan heb je het recht op een gratis herstelreparatie of teruggave van het betaalde reparatiebedrag.

 

Chris

Prio Fix Witgoed Reparaties

Over de monteur

Chris van Prio Fix Witgoed Reparaties is een betrouwbare en vertrouwde naam als het gaat om het repareren van kapotte wasmachines, vaatwassers, drogers en was-droogcombinaties in de regio Leeuwarden. Chris is al jarenlang actief in de regio Leeuwarden en heeft een goede reputatie opgebouwd met zijn werk. Hij begrijpt het belang van een snelle, efficiënte service en streeft er altijd naar om elke klus zo snel mogelijk te klaren en toch een topkwaliteit te garanderen.

Veel ervaring met grote merken

Hij biedt service op dezelfde dag of de volgende dag, afhankelijk van de beschikbaarheid, en werkt zoveel mogelijk volgens het schema van de klant. Met ervaring in alle grote merken zoals LG, Samsung, AEG, Whirlpool, Siemens en nog veel meer – Chris heeft zeker de oplossing die u nodig heeft. Zijn prijzen zijn ook zeer concurrerend – ontworpen om uw apparaten weer aan de gang te krijgen zonder dat het u een arm en een been kost!

Chris biedt ook een volledig scala aan diensten, waaronder diagnose en reparatie van elk elektrisch probleem; installatie van nieuwe onderdelen; reiniging en onderhoud; en advies over hoe u het beste voor uw apparaten kunt zorgen. Chris is erg trots op zijn werk en gaat verder dan wat u van een reparateur mag verwachten – hij zorgt er echt voor dat alles naar behoren werkt voordat hij vertrekt!

Wij staan voor je klaar

Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare vakman die uw kapotte wasmachine, vaatwasser, droger of was-droogcombinatie in de omgeving van Leeuwarden snel en efficiënt kan repareren – kijk dan niet verder dan Chris van Prio Fix Witgoed Reparaties!

Reparatie inplannen bij Chris
Vul het onderstaande formulier in en Chris komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Stuur foto of video mee

  Overige informatie voor de monteur

  Stel een vraag aan Chris
  Vul het onderstaande formulier in en Chris komt zo snel mogelijk jouw witgoed repareren!

  Reparatie binnen 24 uur

  Wij kunnen meestal al binnen 24 uur langs komen bij om de witgoed reparatie uit te voeren.

  All-in starttarief van €69,-

  Wij werken met een All-in starttarief van €69,-. Incl. 15 min. reparatietijd, voorrijkosten en garantie. Transparant en helder zonder verassingen achteraf.

  100% gecertificeerde monteurs

  Wij werken enkel met gecertificeerde monteurs. Bij ons bent u in goede handen.

  5 dagen in de week bereikbaar!

  Wij zijn voor u 5 dagen in de week bereikbaar per telefoon of online. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

  De nr 1. in Friesland

  Wij zijn gevestigd met diverse monteurs en werkplaatsen door heel Friesland. Bel ons gerust met uw vraag of maak een afspraak.

  Wasmachine reparatie

  Wij repareren alle merken wasmachines.

  Wasdroger reparatie

  Wij repareren alle merken wasdrogers.

  Wasdroogcombinatie reparatie

  Wij repareren alle merken wasdroogcombinaties.

  Vaatwasser reparatie

  Wij repareren alle merken vaatwassers.